Wij weten veel van koffie en we vinden niets leuker dan die kennis te delen. Daar wordt de koffie beter van. In heel Nederland. Dat is onze overtuiging.

 

Kwaliteit

Hoewel we overheerlijke koffie hebben kan die nog altijd minder dan optimaal gezet worden, daarom begeleiden we onze klanten net zo lang tot ze dat perfecte kopje koffie kunnen serveren. Dat resulteerde in ons eerste jaar al in een 12e plaats als hoogste nieuwe binnenkomer in de AD Koffietest.

We voeren op elke branding kwaliteitscontroles uit, ook al weten we zeker dat een branding perfect is, toch willen we zeker weten dat die koffie ook smaakt zoals we hem bedoeld hadden. De koffie verlaat onze branderij pas als wij er tevreden over zijn.

Een dijk aan ervaring

We branden sinds 2015. Daarvóór zijn we een jaar lang opgeleid door een specialist met 2 decennia aan ervaring en kennis in het brandproces. We streven naar perfectie. Daarom schaven we dagelijks onze kennis bij. Dat maakt dat we het állerbeste uit onze koffiebonen kunnen halen.

Eindeloze mogelijkheden

We zijn erg trots op onze twee huismelanges, die we speciaal hebben samengesteld voor de optimale koffiebeleving bij een breed publiek. Maar naast deze bestsellers hebben we ook diverse andere melanges en single origins. Allemaal met hun eigen, bijzondere karakter. En biedt ons standaard aanbod niet iets dat aansluit bij je wensen? Dan maken we graag een melange op maat. Zo kunnen we altijd garanderen dat we een koffie voor je kunnen aanbieden die perfect bij je past. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Training

Omdat een perfect gebrande koffie nog niet automatisch resulteert in een perfecte kop koffie verzorgen we trainingen voor het personeel zodat ze als een volleerd barista espresso’s kunnen zetten, cappuccino’s kunnen maken en omgaan met het afwerken van grote bestellingen. Dat doen we graag op locatie zodat men vertrouwd raakt met de eigen apparatuur en logistiek achter de bar. Natuurlijk kunnen we de trainingen ook in onze branderij verzorgen.

Bijspijkeren

Omdat kennis soms vluchtig is, organiseren we standaard na zo’n half jaar een opfrismiddag. Daarin zoomen we dieper in op de gebruikte koffies en melanges en het hele brandproces. Hierdoor brengen we elk personeelslid verdieping in de kennis van hun eigen koffie zodat ze de koffie nóg beter kunnen aanbieden aan hun gasten.

>Wil je graag eens kennismaken? Wil je de prijzen en voorwaarden voor de HORECA weten? Of heb je gewoon zin in een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Branderij@rozemavanschijndel.nl!